Robert Kirkman

Forfatteren Robert Kirkman er en amerikansk tegneserie forfatter som har skrevet historierne til at hav af tegneserier. Blandt andet har han arbejdet tæt sammen med Marvel Comics selskabet, med at skrive historien til et eksempel af Captain America serien, ligesom at han har været inde over følgende af deres tegne-serier: Marvel Knights 2099, Jubilee, Fantastic Four, Ultimate X-Men, Marvel Team-Up og the Irredeemable Ant-Man.

Robert Kirkman er dog bedst kendt for at have skrevet historierne til The Walking Dead tegneserien, som er en tegneserie hvor man følger en gruppe af mennesker, der prøver at overleve i amerika efter at landet er blevet inficiereret med en dødelig zombie virus.
I skabelsen af The Walking Dead: Til døden os skiller som er det første bind af serien der udkommer på dansk, har han arbejdet tæt sammen med tegneren Tony Moore som også er en personlig ven af Kirkman.
Robert KirkmanTil døden os skiller, er det første bind ind i Robert Kirkman`s store tegneserie universe The Walking Dead som er udgivet på dansk.

Politimanden Rick Grimes bliver i en skudduel med en flugtfange fra et nærliggende fængsel hårdt såret, og ender med at gå i koma, og han blive derfor indlagt på det lokale hospital. Efter nogen tid vågner han op på sygestuen, bare for at finde ud af at han er helt alene på hospitalet.
Der går dog ikke ret lang tid før at han finder ud af, at HELT ALENE er han desværre ikke, for i sin søgen efter en sygeplejeske eller en læge falder han over en gruppe af individer som prøver at overfalde ham, og han flygter derfor fra hospitalet.


Den verden som han finder udenfor ser ikke helt ud som den verden han normalt kender. For hvis ikke gaderne er menneske tomme, så flyder det endten med lig alle vegne, eller også render der monstre rundt som vil overfalde ham, og derfor skynder han sig hjem for at se om hans søn og hustru er okay. Og til sin store rædsel finder han sit hus helt tomt....

Rick møder tilfældigt manden Morgan Jones, der sammen med sin søn har taget ophold i Rick`s nabo`s tomme hus, og af ham får han at vide, at samfundet er gået helt af helvede til i den tid hvor Rick har ligget i koma på hospitalet. For det første får han at vide at alle de monstre som han har mødt i virkeligheden er levende døde (zombier), som er livsensfarlige for almindelige mennesker, og for det andet får han at vide, at de fleste mennesker som stadig er i live sikkert er taget til Atlanta, hvor man har fået at vide at man skal søge hen, da regeringen regner med at de størrer byer er nemmere at forsvare imod disse levende døde.

Efter at have tilbragt en lille dag sammen med Morgan og hans søn, tager Rick nu afsted imod Atlanta, da han håber at han der kan finde sin hustru og sin søn, og vi følger nu Rick`s rejse gennem landet hvor han også støder på andre overlevende.....


Og så vil jeg ikke fortælle mere om handlingen i denne fantastiske tegneserie, da jeg syntes at man selv bør læse resten af historien. Men jeg kan da oplyse så meget, at hvis man har set TV-Serien The Walking Dead og dermed regner med at så kender man også hele handlingen i tegneserien ..... så tager man altså grueligt fejl. :D
Så kan du lide zombie film og serier, så kan jeg med næsten 100% sikkerhed godt love at denne tegneserie også er noget for dig, og jeg vil HELT KLART opfordre folk til at købe den, for den er altså for det første fantastisk underholdene og historien holder hele vejen, og for det andet så er den også ret godt tegnet :D

Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.