Robyn Young

Robyn Young (født 1975 i Oxford) er uddannet forfatter og bor i dag i Brighton.
Hun har arbejdet som lærer, økonomisk rådgiver, folkesanger og arrangør af musikfestivaler.
Robyn Young debuterede med Broderskabet (udgivet i Danmark i 2010), der omgående røg til tops på bestsellerlisterne. Bogen er solgt til udgivelse i 20 lande og er den første i en trilogi om det sidste store korstog til Det Hellige Land i det 13. århundrede. Første bog i trilogien er som sagt Broderskabet, og den er fulgt af bøgerne Korstog og Rekviem.London 1260. Vennerne Will og Garin er i lære som tempelriddere i ordenens engelske hovedkvarter.
Her møder de den unge kvinde, Elwen, og sammen inddrages de i en dødsensfarlig jagt på en bog om den hellige gral skrevet af Anima Templi - et hemmeligt broderskab inden for Tempelridderordenen, som prædiker forsoning mellem de tre religioner: jødedom, kristendom og islam.
Samtidig udkæmpes der et blodigt slag i Syrien, hvor den ægyptiske hær er igang med en skånselsløs krig mod de kristne, som skal fordrives fra det hellige land.
I spidsen for denne hær af tidligere ægyptiske slaver står den unge hærfører og tidligere slave, Baybars. Baybars har ved et attentat grebet magten i Ægypten og derefter gjort sig selv til sultan over landet, og han har en god potion had til alle kristne....

BRODERSKABET er første del i en storslået historisk romanserie om de sidste store korstog, og det kristne imperiums fald (Serien er solgt i mere end 2 millioner eksemplarer verden over). Den er fuld af historisk drama, skæbnesvangre intriger, dødsensfarlige slag og lidenskabelig kærlighed.


Året er 1274. Efter mange års krig og skærmydsler er det nu endelig lykkedes for Will og Broderskabet Anima Templi, at arrengere en usikker fred i det hellige land. Men Will frygter at freden ikke vil holde længe. For det viser sig snart, at andre har helt andre planer for hvad der skal ske i det hellige land.

For det første er der en gruppe af indflydsrige handelsmænd (som med freden har mistet rigtig mange penge, efter at deres handel med våben og slaver er gået istå), Og de arbejder nu hårdt på at få konflikten til at blusse op igen og for det andet så får Tempelridderne en ny stormester, som er meget opsat på at videreføre korstoget imod muslimerne.
Det varer derfor ikke længe før Will og Broderskabet er trængt fra alle sider, og igen må arbejde hårdt for at få freden til at bestå.
Er pt. igang med at læse Robyn Young`s tredje bog Rekviem, og når den er læst vil jeg som sædvanlig skrive et lille referat af handlingen. :)

Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.