Se indlæg

vonderlippe.dk » Guides og Scripts » Diverse guides
 Udskriv debat
CS Movie Guide, del 1.
Brian

Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/vonderlippe.dk/public_html/includes/bbcodes/url_bbcode_include.php on line 21
Guide til at lave CS-Film.

Du har sikkert set en masse film, bygget på demos fra cs, og måske har du længe spekuleret over hvordan de egentlig laver disse film?
Der er dog et krav som du lige skal lægge øre til, nemlig at du får brug for en masse ledig plads. Det kommer selvfølgelig an på længden af filmen og kvaliteten, men et par gb skal du nok regne med.

Step 1: Demoen optages.

Hvis du allerede har en demo du vil konvertere, springer du let og elegant videre til step 2, ellers følg med her:

Du optager en demo ved at skrive "record filnavn" i konsollen (fx record 123), og når du synes at du har optaget nok, skriver du blot "stop" i konsollen. Så skulle der meget gerne ligge en fil i din cstrike mappe, kaldet 123.dem. Dette er filen som vi skal arbejde videre med i forløbet!

Step 2: Konvertering til bmp.

For at konvertere demoen til bitmap-billeder, skal du starte CS, gå ud i konsollen, og så kan du vælge mellem enten den pæne "viewdemo 123.dem", eller den knap så pæne, men langt hurtigere "playdemo 123.dem" (Jeg fortrækker Viewdemo da den tillader at spole i demoen). Når demoen kører, skriver du "startmovie filnavn fps" (for eksempel "startmovie film 30"), og når du vil slutte den, skriver du "endmovie".

Step 3: Konvertering til avi.

Dette er faktisk ret let. Først åbner du Videomach, og så markerer du alle dine film.bmp's og flytter dem over i venstre firkant, hvor der står "Input video list is empty", trykker på disketten i midten for at vælge hvor filmen skal ligge (Write VIDEO and AUDIO to this file). Så er det bare at trykke F9, og derefter går programmet i gang med at sætte billederne sammen til en film.
Mens den gør det forslåt jeg at du sætter dig til at se fjernsyn eller surfer lidt på nettet

Programmer brugt:
Videomach.
CS.


Del 2. forklarer det at tilføje effekter.


Denne guide er lavet af 9co for gamersforum.dk, og vi har også fået rettighederne til at bruge den.

http://gamersforum.dk/index.php
 
Spring til debat: