Opskrifts detaljer

Navn Viking Gryde
Beskrivelse Gryderet (8. pers.)
Nøgleord Gryderet.
Tilføjet af Brian
Kategorinavn Hovedretter

Opskrifts ingredienser

Antal Ingrediens
1 kg.
Oksekød i tern. (der kan bruges kyllingekød)
1-200 gram
margarine.
2 store
løg.
2-3 fed
hvidløg.
2-4 spsk.
karry.
½ L.
piskefløde.
½ L.
Sødmælk.
2-3 dl.
tomatpüre ( på flaske ).
lidt
salt / peber og tabasco.
2-3 stk.
bouillon-terninger (oksebouillon eller hønsebouillon).

Opskrifts procedure

Trin nr. Gøre hvad
1 Margarinen smeltes og løgene + kødet brunes.
2 Dernest smides alt andet det i, men smag lige til med salt/peber og tabasco`en , da det hurtigt kan blive for HOT og ikke mindst for salt, da bouillon-terningerne er meget salte i sig selv.
3 Gryde-retten skal lige koge op, og derefter småkoge i ca. 45 min. til kødet er mørt. (bedst at koge uden låg, da "sovsen" så får en dejlig tyk konsistens.
4 Serveres med enten kartoffelmos/Ris eller Pommes frites (foretrækker personlig Pommes frites) og serveres også gerne med lidt godt brød (flytes), til at dyppe i sovsen. MUMS :D

Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.