Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Bland alle ingredienser sammen. |
2 |
Tænd ovnen på 150° C. |
3 |
Rør æggene ud i en skål sammen med 2 kopper vand. |
4 |
De kyllingestykker der er størst deles i 2-3 stykker, en bakke lørdagskylling skulle gerne give ca. 10-12 stykker i alt. |
5 |
Kyllingestykkerne vendes i æg-blandingen, og ligges til tørre. |
6 |
Efter ca. 5 min når kyllingestykkerne virker tørre (vigtigt), "æltes" de i melblandingen. |
7 |
Kyllingestykkerne steges i en frituregryde 3-4 stykker af gangen til de er gyldenbrune (ca.3 min). |
8 |
Kyllingestykkerne ligges på en rist midt i ovnen i 60 min. |
9 |
|
10 |
Serveres med kartoffelmos, brun sovs og coleslaw / eller med Fritter og coleslaw. |