Opskrifts detaljer

Navn Mørbradgryde
Beskrivelse Gryderet (4. personer)
Nøgleord Gryderet
Tilføjet af Brian
Kategorinavn Hovedretter
Opskriften er læst: 754 gange

Opskrifts ingredienser

Antal Ingrediens
1 stk.
svinemørbrad
100 g.
margarine
lidt
paprika efter smag
lidt
Salt & Peber efter smag
2
løg (grofthakkede)
1 glas
champignon
1 pk.
Bacon tern
2 pk.
cocktailpølser med skind
.
.
Sauce:
.
.
.
2 breve
Bretagnesovs fra knorr
100 g.
smør
3 dl.
vand
2 dl.
mælk
¼ l.
madlavningsfløde
lidt
madkulør
2 spsk.
ketchup
1. knivspids
Chilli
.
.
Tilbehør:
.
.
.
Ris
.
Godt brød
.

Opskrifts procedure

Trin nr. Gøre hvad
1 Svinemørbraden afpudses og skæres i 2-3 cm. skiver og svitses på panden, med salt peber og paprika og Lægges i en stor gryde.
2 Løg, champignon, pølser og bacon svitses og hældes sammen med Svinemørbraden.
3 Lav bretagnesovsen som på pakken, i en anden gryde og hæld fløden i. Ketchup og madkulør piskes i. Smag til med paprika.
4 Sovsen hældes nu i samme gryde som Svinemørbraden,og der røres rundt.
5 Retten serveres med ris og brød og er nu klar til servering :D
6 TIPS: Ønskes sovsen lidt stærkere kan lidt chili med fordel tilsættes

Tilbage til oversigten · Print opskriften uden kommentarer · Print opskriften med kommentarer · Tilbage

Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.