Opskrifts detaljer

Navn Kentucky-kylling
Beskrivelse Kylling som vi kender den fra Mickey`s
Nøgleord 4-5 personer.
Tilføjet af Brian
Kategorinavn Hovedretter
Opskriften er læst: 1447 gange

Opskrifts ingredienser

Antal Ingrediens
1.
Lørdags kylling
2.
spsk. salt
1.
spsk. peber
¼ tsk.
hvidløgssalt
¼ tsk.
gurkemeje
1 tsk.
bouillon (pulver)
¾ tsk.
karry
¾ tsk.
løgsalt
¾ tsk.
tør sennep (pulver)
¼ tsk.
nellike
4 kopper
mel
2.
æg

Opskrifts procedure

Trin nr. Gøre hvad
1 Bland alle ingredienser sammen.
2 Tænd ovnen på 150° C.
3 Rør æggene ud i en skål sammen med 2 kopper vand.
4 De kyllingestykker der er størst deles i 2-3 stykker, en bakke lørdagskylling skulle gerne give ca. 10-12 stykker i alt.
5 Kyllingestykkerne vendes i æg-blandingen, og ligges til tørre.
6 Efter ca. 5 min når kyllingestykkerne virker tørre (vigtigt), "æltes" de i melblandingen.
7 Kyllingestykkerne steges i en frituregryde 3-4 stykker af gangen til de er gyldenbrune (ca.3 min).
8 Kyllingestykkerne ligges på en rist midt i ovnen i 60 min.
9
10 Serveres med kartoffelmos, brun sovs og coleslaw / eller med Fritter og coleslaw.

Tilbage til oversigten · Print opskriften uden kommentarer · Print opskriften med kommentarer · Tilbage

Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.