Neighbors: Maj 2014

Film & Serie nyhederKomedien 'Neighbors' handler om parret Kelly og Mac Radner og deres nyfødte baby, der pludselig får nye naboer.

En stor gruppe af unge mænd i en studenterforening flytter ind i huset ved siden af, med alt hvad der hører til af vild druk, hor og larm.

Parret og deres naboer begynder langsomt at hade hinanden, og det varer ikke længe før der er dømt nabokrig.


Tryk her og se traileren til Neighbors.

Non Stop: April 2014

Film & Serie nyhederLiam Neeson spiller i filmen Non Stop Bill Marks, der agerer som sikkerhedsvagt om bord et fly fra New York til London.

Under rejsen får han en række kryptiske beskeder, der forlanger, at han ved hjælp af regeringen overfører $150 mio. til en bankkonto, hvis ikke folk skal dø. Indtil overførelsen går igennem, vil den mystiske person henrette en person om bord flyet hvert tyvende minut.Tryk her og se traileren til Non Stop.

Vikings #2: februar 2014

Film & Serie nyhederNu varer det ikke så længe til sæson 2, af TV Serien Vikings får præmiere.

History Channel`s TV Serie Vikings, er en Vikinge saga, hvor man følger manden Ragnar Lothbrok og hans familie.
I denne sæson støder Ragnar og hans bror sammen i en blodig konflikt, da Ragnar og hans vikinger kommer i krig med en anden vikinge høvding

Og i forbindelse med at vi venter på denne nye sæson, så har jeg fundet endnu en lille teaser til serien ude på nettet. :D

Tryk her og se den nye trailer til Vikings.

The Americans #2: Februar 2014

Film & Serie nyhederThe Americans er en Amerikansk periode drama / agent serie, som foregår i Washington D.C, midt under 80ernes kolde krig.

Vi følger 2. sovjetiske agenter som er blevet placeret i byen af KGB flere år tidligere, og de lever nu sammen som ægtefolk, samtidig med at de udfører diverse missioner for KGB.

Første sæson var ganske fremragende, og jeg tror ikke at den anden sæson (som får Amerikansk præmiere d. 26/2-2014) bliver mindre spændende.


Har dette fanget din interesse, så tjek den sidste trailer til serien ved at trykke her.

Game OF Thrones - sæson 4: April 2014

Film & Serie nyhederElsker du også bare Game Of Thrones?
Så er her en lille video som du simpelthen bare SKAL se.
Den tager os tilbage til sæson 3 og viser os desuden et lille indblik i hvad vi kan forvente af den kommende sæson 4, oven i det så fortæller skuespillerne fra serien også lidt om serien, og hvad de mener om Game of Thrones :D

HBO er simpelthen bare fantastiske til at lave godt TV :D


Har dette fanget din interesse, så tryk her for at se denne video om Game Of Thrones - sæson 4..