Falling Skies: Juni 2011

Vi har tidligere skrevet en nyhed om denne her nye serie, men en enkelt lille nyhed mere omkring den kan jo ikke skade, og slet ikke når der også følger en ny trailer med :D

Steven Spielberg og tv selskabet TNT står bag denne nye science fiction-serie, som får Amerikansk præmiere d. 19 Juni 2011. (den er forøvrigt allerede solgt til tv selskaber i 75 lande).

Falling Skies begynder seks måneder efter, at fjendtligsindede rumvæsner har angrebet og besat jorden, og vi følger en håndfuld overlevende, som er flygtet væk fra de store byer, og som nu planlægger at gå til modangreb.
Hovedpersonen i serien er Noah Wyle (ER og The Librarian), som spiller den tidligere college professor Tom Mason, som er blivet leder af en af modstandscellerne som kæmper for menneskehedens overlevelse.

Der er i første omgang planlagt ni afsnit af serien, og første afsnit løber som skrevet over de amerikanske skærme d. 19 juni 2011.
Hvornår serien rammer de danske TV kanaler er endnu uvist, men indtil da kan man nyde en lille trailer af serien herunder.


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.