Person of Interest: September 2011

J. J. Abrams`s nye TV-serie hedder Person of Interest, og handler om en menneskesky milliardær som for staten har bygget en super computer, som skal hjælpe med til at fange terrorister osv.
Dette er dog ikke det eneste som staten vil bruge computeren til, men det er self. ikke noget som de har lyst til at fortælle offentligheden om.

Da dette går op for milliardæren er det desværre allerede for sent, for systemet bruger nu maskinen for fuld damp.
Han har dog et lille trumf kort i ærmet, idet at han stadig har adgang til computeren (han har lavet en lille bagdør i programmet), men for ikke at blive opdaget så er det begrænset hvad han kan trække ud af oplysninger, uden at blive opdaget.
Han finder hurtigt ud af at denne super computeren også kan bruges til at forudsige voldelige forbrydelser, og han alliere sig derfor med den tidl. CIA-agent Reese i kampen om at stoppe forbrydelser og kriminalitet i New York City...FØR de bliver begået!

Serien bliver som skrevet lavet af J. J. Abrams, og i serien medvirker bla. Jim Caviezel (Passion of the Christ, Den tynde røde linje) og den Emmy-belønnede skuespiller Michael Emerson (serien Lost).
Serien får amerikansk præmiere d. 22/9 2011, og herunder kan man få en lille forsmag på hvad det hele handler om :D

Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.