The Help: November 2011

The Help foregår i 60erne`s USA, og vi følger nogle af indbyggerne i Jackson, Mississipi. Filmen skildrer med meget humor (men også alvor), hvor stor skillet var den gang, imellem den hvide overklasse og den sorte underklasse i sydstaterne.

Eugenia 'Skeeter' Phelan (spillet af Emma Stone) er en ung kvinde som kommer hjem efter at have gået på kostskole/college, og hun får nu arbejde på den lokale avis, hvor hun skal skrive en lille klumme.
Da hun jo har været væk hjemmefra og der har fået et lidt andet syn på livet, er hun ikke blevet fanget i det samme livs-mønster (med at få en mand og et hus) som sine jævnaldrende veninder, og hun kan derfor nemmere se hvorledes deres liv er blevet. Hun kan derfor også med andre øje se, hvordan disse veninder behandler deres sorte ansatte som de i stor stil har ansat til at passe hus og børn, og hun beslutter sig derfor til at skrive en bog som skal beskrive hvorledes livet er for disse farvede ansatte.

Foruden Emma Stone medvirker også Viola Davis, Bryce Dallas Howard, Octavia Spencer, og Sissy Spacek. Filmen får dansk præmiere d. 17/11 2011, og indtil da kan man nyde traileren herunder.
Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.