The Walking Dead nu som computerspil.

Det kommende computerspil (fra Telltale Games) som er baseret på The Walking Dead serien har nu fået en flot trailer. Stemningen i traileren er helt i the Walking Dead stilen og har desuden en lille intro af selveste Robert Kirkman (skaberen af tegneserien og TV-serien).

Plottet:
Du spiller som den dømte kriminelle Lee Everett, der i en verden som er gået helt af helvede til, nu får en ny chance i livet. Denne chance er at du i en verden hvor der er fare rundt omkring et hvert hjørne, påtager dig at blive beskytter for den forældreløse pige Clementine, og dermed prøver at sone dine tidligere kriminielle aktiviteter.

Du kan oplev begivenheder eller møde mennesker og besøge steder som du vil genkende, hvis du kender tegneserien eller TV-serien om Sheriffen Rick Grimes i Robert Kirkman prisbelønnede The Walking Dead univers. (Spillet følger dog ikke dissideret de kendte karakterer fra tv-serien og tegneserien, men er helt sin egen).

Spillet udkommer i fem dele (hvor hver del kan købes for sig selv) og er opbygget således, at når du tager en beslutning i spillet så ændres handlingen sig også, så hver gang du spiller spillet og ikke gør helt nøjaktigt det samme som sidst, så får du en helt ny oplevelse....

Spillet er sat til at udkomme allerede i næste måned (April 2012), men kan allerede forudbestilles nu og hvis du er hurtig på tasterne, så kan du spare 10 %.

Se traileren herunder.Kilde: telltalegames.com og apokalyptisk.wordpress.com


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.