Laura`s konfirmation

DMI havde som skrevet annonceret at torsdag d. 17/5 - 2012 ville blive en overskyet dag med meget regn samt meget hård vind, men det skulle istedet vise sig at blive en næsten perfekt dag. (der var dog en meget lille haglbyge først på dagen).

Grunden til at det blev sådan en dejlig dag må bestemt være, fordi at dette var dagen hvor Laura skulle konfirmeres, samt fordi hun havde været så sød :D

Konfirmationen foregik i en stop-fuld kirke i Tranebjerg på Samsø, efterfulgt af en fest middag på det lokale Flinchs Hotel, hvor der blev serveret lidt godt mad til alle de indbudte gæster, og derefter gik turen hjem til Frederiksbjerg til kaffebordet.
Note: Laura`s tur over til hotellet blev i dagens anledning foretaget i en oppyntet trillebør.

Jeg tror ikke at jeg overdriver hvis jeg skriver at alle gæsterne, hele familien og ikke mindst Laura hyggede sig gevaldigt, på denne store dag hvor hun efter trationerne jo trådte ind i de voksnes rækker :)

Jeg vil slutte denne nyhed af med endnu engang at ønske Laura et stort tillykke med konfirmationen, samt med alle gaverne (det gjorde du jo godt Laura :D ), og med at sige en tak for en dejlig dag til dig og dine forældre.

Onkel Brian.

ps.
Der er blevet smidt lidt billeder fra dagen op i foto albummet, som kan findes under lippe i menuen øverst på siden.

En glad Laura i sin fine yndige konfirmations kjole :D
Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.