Revolution: September 2012

Som skrevet er Revolution, TV selskabet NBC`s nyeste store satsning, og den er sat til at få Amerikansk præmiere til September 2012.
Instruktøren til Revolution er J.J. Abrams (Lost, Alcatraz), og han instruere her endnu engang med en science -fiction/spændings serie, som efter min mening ser meget lovende ud.

Handlingen.

Idag styres stort set alt i vores hverdag af eletronik. Det være sig hjemmet, telefonerne, vores transport-muligheder, vores kommunikation med omverdenen.... ja stort set alt. Forestil jer nu at alt eletroniken i hele verden i løbet af få sekunder lukkede ned, og aldrig kom op igen!

Dette er indledningen i NBC`s TV-serie Revolution. Vi følger en ung kvinde som 15 år efter at eletronikken gik ned, nu lever i en verden som den må havde set ud før den industrielle revolution i starten af det 20` århundrede. Og her følger vi hendes kamp for at finde sin bror som er blevet kidnappet af en af de lokale militser, som har overtaget magten, efter at den lokale regerning gik ned 15 år tidligere.

Medvirkende: Billy Burke, Tracy Spiridakos, Anna Lise Phillips, Tim Guinee og mange andre.
Herunder kan i se den seneste trailer.
Serien udkommer som skrevet til September i Amerika (d. 14/8- 2012), og jeg håber da at den også kommer her til landet på et tidspunkt, da den ser ret så interresandt ud.

Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.