The Blacklist: September 2013

James Spader spiller Raymond "Red" Reddington i NBC`s nye TV Serie The Blacklist.

En dag går en mand ind på FBI`s hovedkontor i Washington, D.C og overgiver sig til myndighederne. Denne mand er Raymond Reddington.

Raymond står på FBI`s liste over de mest eftersøgte personer i USA, og det viser sig at han ikke bare har tænkt sig at overgive sig, men at han har en helt anden plan i tankerne.

Raymond har nemlig i de 20 år hvor han har været på flugten, lavet sin helt egen liste som han kalder The Blacklist. Denne liste indeholder navnene på nogle af de mest eftersøgte personer + navnene på personer som myndighederne ikke kender til, men som er til stor skade for landet, og denne liste er han villig til at dele .... på en betingelse som er, at han udelukkende taler med FBI agenten Elizabeth Keen.

Som skrevet så spilles Raymond "Red" Reddington af James Spader og foruden ham medvirker også følgende skuespillere: Megan Boone som FBI Special Agent Elizabeth Keen, Harry Lennix, Diego Klattenhoff samt Ryan Eggold.

The Blacklist får Amerikansk præmiere d. 23 September 2013, og den kommer herhjemme på TV3 til Oktober ( datoen kendes endnu ikke ).
Herunder kan du se traileren til TV Serien.
Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.