The Tomorrow People: Oktober 2013

De er den næste evolutionære spring for menneskeheden, en generation af mennesker, født med overnaturlige evner. ( kaldet The Tomorrow People).

Vi følger Stephen Jameson, som står ved en skillevej mellem den verden som vi kender, og fremtidens verden. For indtil for et år siden var Stephen bare en "normal" teenager, men så en dag begyndte han at høre stemmer og han begyndte også at teleportere i søvne, uden aldrig at vide hvor han ville vågne op.

Han er nu begyndt at sætte spørgsmålstegn ved sin egen tilregnelighed, og i ren desperation beslutter han sig en dag til at lytte til en af stemmerne i hans hoved.
Dette fører ham til hans første møde med The Tomorrow People ( i form af John, Cara og Russell) en genetisk avancerede gruppe af unge mennesker, med evner såsom telekinese, teleportation og telepatisk kommunikation.

The Tomorrow Folk bliver jagtet af en paramilitær gruppe forskere, som er kendt som Ultra. Ultra ser The Tomorrow people som en meget reel eksistentiel trussel imod menneskeheden som vi kender den, og er villige til at gå hele vejen for at udrydde denne nye menneskerace.

Medvirkende: Robbie Amell, Luke Mitchell, Peyton List, Aaron Yoo, Mark Pellegrino, and Madeleine Mantock.

The Tomorrow People bliver produceret for TV selskabet CW television network og får Amerikansk præmiere d. 9/10 – 2013. (Hvornår den kommer herhjemme vides endnu ikke, men regner bestemt med at en af de Danske TV selskaber nok skal købe rettighederne, for den ser imo ret lovende ud).

Du kan se traileren til TV Serien herunder hvis dette har fanget din interesse :D


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.