The 100: Oktober 2013

For 97 år siden, blev verden ramt af en Atom krig som smadrede planeten Jorden. De eneste overlevende var de 400 indbyggere i 12 internationale rumstationer, som var i kredsløb omkring jorden på det tidspunkt.

Tre generationer er siden blevet født i rummet, og disse 12 stationer rummer nu over 4.000 mennesker. Resurserne deroppe er knappe, og derfor er drastiske foranstaltninger nødvendige for at overleve. Derfor er dødsstraf og streng befolkningskontrol en del af dagens orden. Lederne af The Ark (som stationerne kaldes) er nød til at tage hensynsløse skridt til at sikre deres fremtid, og derfor beslutter de sig en dag for hemmeligt, at landsforvise en gruppe på 100 unge fanger til Jordens overflade for at teste, om Jorden er ved at være beboelig igen.

For første gang i næsten et århundrede er mennesker nu vendt tilbage til planeten Jorden.

For disse 100 unge mennesker er Jorden en helt fremmede planet, som de aldrig har kendt. Den kan være magisk det ene øjeblik og dødbringende den næste. Med overlevelsen af den menneskelige race helt i deres hænder, skal de 100 nu finde en måde at transcendere deres forskelle, forene og skabe en ny sti på en vildt ændret planet, som er primitive, intens og vrimler med det ukendte farer.

Medvirkende: Chris Browning, Henry Ian Cusick, Kelly Hu, Paige Turco mm.

The 100, bliver sendt på den Amerikanske TV station: CW Television network, og har Amerikansk præmiere d. 9/10 – 2013.
Hvilken Dansk TV Kanal som vil vise den vides endnu ikke, men den skal garanteret nok blive vist på Dansk TV, for den ser ret så fed ud: D

Se Traileren til Serien herunder.

Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.