Vikings #2: Januar 2014

Film & Serie nyhederNu varer det ikke så længe til sæson 2, af TV Serien Vikings får præmiere.

History Channel`s TV Serie Vikings, er en Vikinge saga, hvor man følger manden Ragnar Lothbrok og hans familie.I denne sæson støder Ragnar og hans bror sammen i en blodig konflikt, da Ragnar og hans vikinger kommer i krig med en anden vikinge høvding

Og i forbindelse med at vi venter på denne nye sæson, så har jeg fundet en ny trailer til serien ude på nettet, som vi alle kan varme os ved her i vinter kulden :D

Tryk her og se den nye trailer til Vikings.

True Detective: Januar 2014

Film & Serie nyhederTil Januar kommer HBO`s nye TV Serie - True Detective.

Vi følger de to Politi detektiver Rust Cohle og Martin Hart, i 70`erne. Deres veje krydses i jagten på en serie morder i sydstaten Louisiana.


Tryk her og se Traileren til denne nye TV Serie.

The Walking Dead - The Oath: Oktober 2013

Film & Serie nyhederKort før The Walking Dead sæsonerne 2. og 3. havde præmiere, udgav AMC en lille film online (en såkaldt Webepisode).

Nu her en lille uge før Sæson 4. går i luften i USA, gentager de denne lille happening.
Titlen på denne lille webepisode af The Walking Dead har fået titlen - The Oath.

De 2. forgående Webepisoder var ganske interessante for Fansene, da de afslørede små ting, som man kendte fra den egentlige TV Serie, og dette sker også i denne nye Webepisode.

Tryk her og se hele Webepisoden - The Oath.

The Monuments Men: Januar 2014

Film & Serie nyhederGeorge Clooney`s nye film hedder The Monuments Men, og handler om en meget lille gruppe af mænd, som bliver sat sammen til en helt speciel opgave.

Under anden verdenskrig stjal Hitlers nazister kunst over hele Europa, Og gruppens opgave er nu at finde og sikre alle disse kunstværker, før Nazisterne får den gemt væk eller ødelægger dem.

Ud fra traileren så tror jeg at vi her får en ganske underholdende film, som nok skal klare sig godt i Biografen i det nye år :D

Tryk her og se den nyeste trailer og for at læse mere om filmen

The Walking Dead #4: Oktober 2013

Film & Serie nyhederNu varer det ikke så længe til Fans af AMC`s TV Serie The Walking Dead kan få styret deres lyster :D

Den 4. sæson af serien får nemlig snart præmiere (nærmere bestemt så får den Amerikansk præmiere d. 13/10-2013), også varer det forhåbentlig ikke så længe til vi også kan nyde den herhjemme.

Indtil da, så viser vi her den nyeste Promo trailer, så Enjoy :D


Tryk her og se den nyeste trailer til The Walking Dead .