The Walking Dead #4: Oktober 2013

Film & Serie nyhederNu varer det ikke så længe til Fans af AMC`s TV Serie The Walking Dead kan få styret deres lyster :D

Den 4. sæson af serien får nemlig snart præmiere (nærmere bestemt så får den Amerikansk præmiere d. 13/10-2013), også varer det forhåbentlig ikke så længe til vi også kan nyde den herhjemme.

Indtil da, så viser vi her den nyeste Promo trailer, så Enjoy :D


Tryk her og se den nyeste trailer til The Walking Dead .

The 100: Oktober 2013

Film & Serie nyhederFor 97 år siden, blev verden ramt af en Atom krig som smadrede planeten Jorden. De eneste overlevende var de 400 indbyggere i 12 internationale rumstationer, som var i kredsløb omkring jorden på det tidspunkt.

Tre generationer er siden blevet født i rummet, og disse 12 stationer rummer nu over 4.000 mennesker. Resurserne deroppe er knappe, og derfor er drastiske foranstaltninger nødvendige for at overleve. Derfor er dødsstraf og streng befolkningskontrol en del af dagens orden. Lederne af The Ark (som stationerne kaldes) er nød til at tage hensynsløse skridt til at sikre deres fremtid.

Tryk her for at læse mere og se traileren til denne nye serie fra CW Television Network .

The Tomorrow People: Oktober 2013

Film & Serie nyhederDe er den næste evolutionære spring for menneskeheden, en generation af mennesker, født med overnaturlige evner. ( kaldet The Tomorrow People).

Vi følger Stephen Jameson, som står ved en skillevej mellem den verden som vi kender, og fremtidens verden. For indtil for et år siden var Stephen bare en "normal" teenager, men så en dag begyndte han at høre stemmer og han begyndte også at teleportere i søvne, uden aldrig at vide hvor han ville vågne op.

Han er nu begyndt at sætte spørgsmålstegn ved sin egen tilregnelighed, og i ren desperation beslutter han sig en dag til at lytte til en af stemmerne i hans hoved.

Tryk her for at læse mere og se traileren til denne nye serie fra CW television network .

The Blacklist: September 2013

Film & Serie nyhederJames Spader spiller Raymond "Red" Reddington i NBC`s nye TV Serie The Blacklist.

En dag går en mand ind på FBI`s hovedkontor i Washington, D.C og overgiver sig til myndighederne. Denne mand er Raymond Reddington.

Raymond står på FBI`s liste over de mest eftersøgte personer i USA, og det viser sig at han ikke bare har tænkt sig at overgive sig, men at han har en helt anden plan i tankerne.


Tryk her og læs mere og se traileren til denne nye serie fra NBC.

Sons of Anarchy #6 : September 2013

Film & Serie nyhederSeptember d. 10/9 2013 bliver en fantastisk dag (i hvert fald hvis man bor i USA).
Dette er dagen hvor Sons Of Anarchy starter på den 6. sæson, hvilket vi er mange som ventet på MEGET længe.
Hvornår den lige får Dansk præmiere vides endnu ikke, men mon ikke det sker inden længe? Vi kan i hvert fald håbe :D

Indtil da, så har vi fundet den nyeste trailer til denne fantastiske serie ude på nettet, og den deler vi naturligvis med dig, så du kan få bare lidt styr på dine abstinenser :D

Tryk her og se traileren til SOA sæson #6..