V - the visitors.

Film & Serie nyhederSå varer det ikke så længe før den nye remake af 80er kult serien V er på skærmen.

Den skulle efter planen få præmiere d. 3. November i USA, og så går der forhåbentlig ikke så længe før vi også kan nyde en god omgang sci-fi.

Skjult kamera på et offentlig toilet

Sjove historierFandt denne lille "skjult kamera film", hvor man laver sjov med folk på et offentlig toilet...ret grineren :DLuftkastellet der blev sprængt: November 2009.

Film & Serie nyhederSå nærmer vi os det endelige opgør for makkerparret Mikael Blomkvist og Lisbeth Salander.
Denne tredje film tager os med ind i kampen imod selve systemet i Sverige.
Salander skal snart for retten (anklaget for trebobbelt mord), og Michael kæmper en næsten desperat kamp for at finde beviser for hendes uskyld, og samtidig modarbejdes han af en fraktion i sikkerhedstjenesten Säpo, som for alt i verden ikke vil have sanheden frem.


Sons of Anarchy sæson 2.

Film & Serie nyhederSæson 1. af Sons of Anarchy er næsten lige afsluttet på TV2 her i Danmark, og undertegnede tror at der bliver meget at glæde sig til, når sæson 2. løber over skærmen.

Sæson 1. var en introduktion til en motorcykel bande i USA, og var imo på mange måder en super spændende serie, hvor man fulgte bande medlemmerne både i deres private liv og deres liv omkring klubben, hvor de skulle kæmpe for territorier imod andre bander og samtidig holde FBI fra livet.

Championship Manager 10 snart på "gaden".

Spil nyhederNu giver spiludvikleren Eidos dig muligheden for at få fat i en digital kopi af det nye 'Championship Manager 2010' for helt ned til 10 øre.
De lader det være op til kunderne selv at bestemme prisen for spillet.

Alt du skal gøre er at gå ind på www.champmanstore.com og afgive dit bud på spillet, og derefter kan du fra 11. september downloade spillet til din pc.