2012: Præmiere d. 13 November 2009

Film & Serie nyhederBåde Mayaerne og Nostradamus forudsagde at jorden vil gå under i 2012, og nu afslører et hold af verdens bedste videnskabsfolk over for den amerikanske præsident, at verden, som vi kender den snart vil ende.

Der sættes derfor en gigantisk plan i værk som skal redde så mange mennesker som muligt ... men ikke alle kan reddes ... langt fra.
Familiefaderen Jackson Curtis, som opdager den hemmelige plan som er sat i værk, må nu tage sit og sine børns liv i egne hænder i et desperat kapløb mod tiden, for at også de kan overleve de katastrofer der venter menneskeheden i år 2012.

Legion: Præmiere d. 22 Januar 2010

Film & Serie nyhederGud mister tålmodigheden med menneskeheden og beslutter sig for at udslette den en gang for altid, og han sender derfor sine legioner af engle af sted.
Menneskehedens eneste håb er en lille gruppe i en cafe ude i ørkenen, der med hjælp fra ærkeenglen Michael skal beskytte en ufødt baby og dennes moder.

Zombieland: Præmiere d. 2. November 2009

Film & Serie nyhederI et USA som er blevet totalt overtaget af zombier, følger vi Columbus og Tallahassee der sammen med en lille gruppe overlevede, forsøger at finde deres egen lille plads i verdenen.

Nye billeder oppe!

Side nyhederSå er der smidt lidt flere billeder op i nordjyllands foto albummet. (Det er lidt billeder som undertegnede tog i juli måned oppe ved Glenn, Trine og Clara).Ny Lippe kommet til Verden

Lippe nyhederDan og Anne er idag blevet forældre til en lille ny og velskabt baby, som med tiden vil komme til at hedde Mads.
Der er smidt lidt billeder af drengen op i fotoalbummet. :D