Agents of S.H.I.E.L.D: September 2013

Film & Serie nyhederABC Studios og Marvel Television kommer nu snart med den nye TV-Serie Agents of S.H.I.E.L.D, som er bygget op over Marvel Comics tegneserie S.H.I.E.L.D.

Joss Whedon er manden som instruere serien og ham kender vi serie freaks jo kun alt for godt ( Buffy, Angel, Firefly og ikke mindst filmen Serenity), så det kan jo kun gå godt, og jeg tror at vi virkelig har noget godt at se frem til (traileren ser imo i hvert fald fed ud :D ).

Handlingen:
Agenten Phil Coulson samler et lille team af dygtige folk og indlemmer dem i organisationen S.H.I.E.L.D. Deres opgave er at finde frem til alle de nye Super-mennesker som konstant dukker op rundt omkring i verden, og forsøge at få dem ind under S.H.I.E.L.D`s vinger.

Læs mere om Serien og se den første trailer ved at trykke her.

Delivery Man: Januar 2014

Film & Serie nyhederVince Vaughn spiller i Delivery Man, manden David Wozniak, en gut i midten af 40erne som bor sammen med sin kæreste Emma (Cobie Smulders).

David er en stille og rolig fyr som ikke har de store ambitioner, og som bare ønsker at leve et stille og roligt liv .... Dette skal dog snart ændre sig.
Tidligere i sit liv da David var en ung mand tjente han lidt håndøre ved at donere sæd, og dette sætter ham nu i en meget uheldig situation, for sæddonorbanken kontakter ham ang. en "lille" fejl som de har begået.
Han får oplyst at han nu er far til 533 børn.

Læs mere om filmen og se den første trailer ved at trykke her.

The Last Ship: Sommeren 2014

Film & Serie nyhederThe Last Ship er en ny TV Serie som den Amerikanske TV-station TNT kommer med i 2014.
Serien er bygget over William Brinkley’s post-apocalyptic bog af samme navn, og bliver lavet af Michael Bay som også gav os film såsom Transformers og I Am Number Four.

Det kan godt være der er længe til sommeren 2014, men hvis de kan lave en TV Serie som bare er halvt så god som historien i bogen, så tror jeg at vi virkelig har noget godt i vente til næste sommer :D


Læs mere om filmen og se den første trailer til serien ved at trykke her.

This Is the End: Oktober 2013

Film & Serie nyhederKomedien This is the End starter ved en fest som James Franco afholder. Med til festen er en stor gruppe af stjernerne i Hollywood lige nu, og som aftenen skrider frem aflives de en efter en :D

Filmen handler om selveste Dommedag, og hvordan en gruppe unge komikere ganske ufornuftigt vælger at bruge deres sidste timer.

Imo kunne dette godt ende som en af 2013 sjoveste film :D


Læs mere om filmen og se traileren ved at trykke her.

Aftershock: Maj 2013

Film & Serie nyhederAftershock handler om en håndfuld glade drenge, der tager til Chile, for at nyde en ferie med sprut, damer og fest. Det bliver dog ikke det eneste de får på denne tur.
Mens de danser igennem på en natklub, bliver Chile nemlig ramt af et voldsomt jordskælv, der får folk til at gå i panik. Kaos`et følger, samt en masse andre dejlige naturfænomener, såsom efterskælv og en tsunami.

Oven i alt dette så er hundredevis af fanger fra den lokale galeanstalt også undsluppet og de begynder nu at gå amok i en rimelig voldsom blodrus.

Læs mere om filmen og se traileren ved at trykke her.