The World's End: Oktober 2013

Film & Serie nyhederKomedien The World's End foregår 20 år efter en episk pub crawl, hvor Gary King (en nu 40 årig mand, som klamrer sig til livet som teenager), overtaler sine modstræbende ungdoms kammerater til endnu en druk-marathon.

Vennegruppen tager tilbage til deres hjemby og forsøger på ny at nå hele vejen til den sagnomspundne bodega, The World's End. Det er dog ikke kun deres fortid og nuværende tilværelse, der sættes over styr. Det viser sig at være hele menneskedens fremtid som er på spil.


Læs mere om filmen og se traileren ved at trykke her.

The Colony: Juni 2013

Film & Serie nyhederThe Colony handler om en gruppe mennesker som lever under jorden.
Grunden til dette er at forskere pga. klimaændringernes konsekvenser, byggede maskiner som kunne manipulere med vejret. Men et eller andet gik galt, og istedet for at hjælpe menneskeheden, så fik det den konsekvens at de dermed fik indledt en ny istid.
Hovedparten af menneskeheden er nu døde og borte og resten af menneskerne lever i små isolerede kolonier under jorden, hvor de prøver at overleve med de få resurser som de har til rådighed.

Koloni 7 modtager en dag et nødsignal fra en af de andre kolonier og de beslutter sig for at komme dem til undsætning, men da de når frem viser det sig hurtigt at kulden langt fra er det farligste i den nye verden....

Læs mere og se traileren til filmen ved at trykke her.

Falling Skies #3: Juni 2013

Film & Serie nyhederTNT`s TV-Serie Falling Skies går nu snart ind i sin tredje sæson, og vi har fundet en lille trailer som viser noget af det, vi kan vente os ang. nogle af de uløste spørgsmål, som den anden sæson endte med.

Falling skies handler om en gruppe overlevende mennesker, som prøver at overleve på Jorden efter at den er blevet overtaget af Aliens.
Læs mere og se den nyeste trailer til filmen ved at trykke her.

Elysium: August 2013

Film & Serie nyhederÅret er 2159 og menneskeheden er nu opdelt i 2. kategorier. Først er der de virkelig rige og privilegerede som bor på rumstationen Elysium, også er der resten af os som bor på planeten jorden. Jorden er nu bare ikke længere et rart sted at opholde sig, da den er overbefolket og resurserne er knappe.

Max spillet af Matt Damon, sætter sig i spidsen for oprørerne på jorden og går op imod hensynsløse regeringsrepræsentanter, der sørger for at opretholde anti-immigrationslove og holde Jordens befolkning væk fra Elysium.


Læs mere og se den nyeste trailer til filmen ved at trykke her.

R.I.P.D: August 2013

Film & Serie nyhederKriminalbetjent Nick Walker (Ryan Reynolds) bliver under en politi aktion skudt og dræbt, og straks efter bliver han hentet op til himlens venteværelse. Han regner nu med at han bare skal have en behagelig tilværelse i paradis, men dem deroppe har andre planer.

Nick bliver istedet rekrutteret til himlens politikorps, også kaldet Rest In Peace Department, som har til opgave at hente udeblevende sjæle, som ikke har meldt sig efter at de er gået bort.
Som ny i korpset skal han jo først lige oplæres og denne opgave får hans nye makker sherif Roy Pulsifer som spilles af Jeff Bridges.


Læs mere og se den nyeste trailer til filmen ved at trykke her.