Now you see me: Juli 2013

Film & Serie nyhederWoody Harrelson nyeste film er thrilleren Now You See Me, hvor han spiller en tryllekunstner som er medlem af en tryllekunstnergruppe i Las Vegas.

Under deres show røver de banker og forærer alle pengene til publikum, hvilket naturligvis ikke falder i myndighedernes smag, men FBI har deres hyr med at få skovlen under dem, for hvordan skal de lige bevise det?
Læs mere og se den nyeste trailer til filmen ved at trykke her.

World War Z udkommer nu på Dansk

Bøger & TegneserierSom de fleste sikkert allerede ved så kommer filmen World War Z med Brad Pitt i biffen til Juli. Filmen er lavet over en bog skrevet af Max Brooks, og den har indtil videre kun kunnet fåes på Engelsk, men dette vil snart ændre sig :D

Forlaget Tellerup udgiver den nu på Dansk, og den er sat til at komme i butikkerne d. 3. Juni 2013. Ved så ikke om det er bedst at se filmen før man læser bogen, men læses det skal den ihvertfald :D (Man kan se coveret til bogen her til højre).World War Z: Juli 2013 (2)

Film & Serie nyhederSå er der kommet en ny trailer til Brad Pitt`s nyeste film World War Z som får Dansk præmiere d. 11 Juli 2013.

Filmen World War Z er bygget over bogen af samme navn, som er skrevet af forfatteren Max Brooks, som skriver Gyser / Zombie bøger, og denne bog er regnet for en af de bedste af slagsen.

I filmen er verden ved at forandres af et Zombie udbrud, og Gerry Lane (spillet af Brad Pitt) er ansat af FN, og han får den opgave udstukket, at han skal finde alle de oplysninger om udbruddet han kan, før hele verden går til grunde.

Læs mere og se den nyeste trailer til filmen ved at trykke her.

Under the Dome: Juni 2013

Film & Serie nyhederForestil dig at du bor i en lille by med omkring 2000 indbyggere. Forestil dig nu at en dag smider en eller anden en kæmpe stor osteklokke ned over dig og byen, og du kan nu ikke komme ud og ingen kan komme ind. Hvordan vil du reagere? og hvordan vil dine medmennesker reagere?.
Dette er hvad der sker i CBS`s nye TV serie som er baseret på Steven Kings`s Under The Dome.
Vi følger indbyggerne i den lille by Chester's Mill, som bliver udsat for dette, og ser hvordan indbyggerne hver især ændre sig som følge at dette....


Tryk her og læs mere om denne TV-serie og se desuden en lille trailer til serien.

Vikings: Marts 2013

Film & Serie nyhederHistory Channel`s nyeste TV Serie er en Vikinge saga, hvor man følger manden Ragnar Lothbrok og hans familie.
Ragnar er en bonde i Norden, som kommer på tværs af sin Lensmand, da han vover at sætte spørgsmål ved lensmandens beslutning om at årets togt endnu engang skal gå til de Baltiske lande.
Ragnar vil hellere prøve at sejle mod vest, da han har hørt at der skulle være et land derovre som hedder Britannien, og at det skulle være et rigt land med mulighed for at røve masser af guld, gods og trælle.


Tryk her for at læse mere og for at se traileren til serien.