Battlestar Galactica: Blood & Chrome: Nov/Dec 2012

Film & Serie nyhederEr man til Battlestar Galactica, så er her godt nyt :)

Sci-Fi channel udgiver i sammenarbejde med Machinima.com,10 små web episoder af en ny Battlestar Galactica serie. Denne nye serie hedder Battlestar Galactica: Blood & Chrome, og er en prequel til den originale serie (dvs. den foregår før den originale serie).

Men ikke nok med dette, så vil den i løbet af få måneder blive fulgt af en egentlig 2 timers film på Sci-Fi channelen, og efter kun endnu et par måneder vil den udkomme på DVD.


Tryk her og læs meget mere om dette og se desuden traileren til web serien.

Jack Reacher: Januar 2013

Film & Serie nyhederParamount Pictures nye action-thriller Jack Reacher har Tom Cruise i hovedrollen.

Han spiller her en tidligere militær politimand, som er gået på "pension". Han bliver dog igen aktiv, efter at en af hans venner bliver uskyldigt anklaget for at have myrdet 5. mennesker.

Sammen med en kvindlig advokat (spillet af Rosamund Pike) prøver Cruise nu at opklare mordene, og derved få sin ven renset for anklagerne.


Læs mere og se traileren til filmen ved at trykke her.

World War Z: Juli 2013

Film & Serie nyhederJuli 2013 kommer Brad Pitt`s nyeste film World War Z i biografen, og jeg tror at vi her har noget virkelig fantastisk i vente.

Filmen World War Z er bygget over bogen af samme navn, som er skrevet af forfatteren Max Brooks, som skriver Gyser / Zombie bøger, og denne bog er regnet for en af de bedste af slagsen.

I filmen er verden ved at forandres af et Zombie udbrud, og Gerry Lane (spillet af Brad Pitt) er ansat af FN, og han får den opgave udstukket, at han skal finde alle de oplysninger om udbruddet han kan, før hele verden går til grunde.

Læs mere og se den første trailer til filmen ved at trykke her.

Derfor er førstehjælp vigtigt

Sjove historierAlle ved jo at førstehjælp er vigtigt, men ikke alle får taget sig sammen til at få det lært.

Den Canadiske forening Heart and Stroke Foundation arbejder for at flere mennesker får lært at give hjertemassage og kunstigt åndedræt, og har nu startet en ny kampagne for deres sag.

Se Deres nyeste reklamefremstød ved at trykke på linket herunder .... En ganske fin lille film :D

Tryk her for at se filmen :D

Parker: Marts 2013

Film & Serie nyhederJason Statham spiller den professionelle tyv/røver Parker, som under sit seneste røveri bliver snydt af sine partnere, og efterladt som død.... Til deres store fortrydelse er han bare langt fra død.

Han følger dem til PalmBeach, hvor han håber at kunne udligne scoren. De planlægger her at lave et monster kup, og Parker som i mellemtiden har slået sig sammen med Leslie (Jennifer Lopez), håber at han kan stjæle varerne fra sine tidligere venner, efter at de har gennemført deres kup.

Læs mere og se traileren ved at trykke her