Bad Words: Marts 2014

Film & Serie nyhederSpillefilmen Bad Words handler om Guy Trilby (spillet af Jason Bateman), som er en mand i 40erne, som finder en smuthul i reglerne for en stavekonkurrence, hvilket gør det mulig for ham at deltage imod børnene i alderen 8-14.
Dette gør selvsagt forældrene til børnene og ikke mindst arrangørerne stik tossede, og de prøver på alle måder at få ham diskvalificeret.

Man kan ud fra traileren ikke helt klart finde motivet for, hvorfor Guy Trilby ønsker at deltage i sådan en stavekonkurrence for børn, men traileren ser imo ret morsom ud :D

Har dette fanget din interesse, så tryk her for at læse mere og for at se den nyeste trailer til filmen.

Black Sails: Januar 2014

Film & Serie nyhederBlack Sails er en splinter ny TV Serie produceret for TV Selskabet Starz som får Amerikansk præmiere her til Januar.
Handlingen foregår omkring 1715, og vi følger skibs Kaptajnen Flint, som prøver på at forene alle piraterne i Caribien, så de bliver en magt som verden må og skal regne med.
Dermed lægger han sig dog ud med Briterne, som ikke bare har tænkt sig at opgive territorier til en selvudnævnt pirat republik.

TV Serien bliver produceret af Michael Bay, og skal forestille at foregå ca. 20 år før handlingen i Robert Louis Stevenson's novelle Skatteøen.

Har dette fanget din interesse, så tryk her og se den nyeste trailer til TV Serien.

Intelligence: Feburar 2014

Film & Serie nyhederIntelligence er en ny TV Serie fra CBS, hvor Josh Holloway (Lost) spiller hovedrollen som agenten Gabriel Vaughn. Han har fået indopereret en micro-chip i hjernen, hvilket gør at han konstant er uploadet til nettet (han kan dermed se alle informationer om ALT og ALLE som nogen sinde er uploadet/lagret), hvilket gør ham til den mest værdigfulde agent i USA`s historie.

Secret Service agenten Riley Neal bliver tilknyttet enheden som Vaughn tilhører, og hendes eneste opgave bliver fra nu af at beskytte ham imod diverse farer, da cheferne er urolige for at han og dermed chippen skal falde i forkerte hænder.

Har dette fanget din interesse, så tryk her og for at læse mere og for at se traileren til TV Serien.

Chicago PD: Januar 2014

Film & Serie nyhederChicago PD er en ny TV-Serie som kommer på den Amerikanske TV Station NBC her til Januar.
Chicago PD er en såkaldt "Spinoff" af serien Chicago Fire og vi følger i denne her nye serie, ikke Brandfolkene men derimod politi-betjentene i Chicago.
District 21 i Chicago Police Department består af to klart forskellige afdelinger. Der er de uniformerede betjente, der patruljerer i gaderne og som har den direkte kontakt med gade-forbryderne. Og så er der den såkaldte Intelligence Unit, som er et team der bekæmper byens store forbrydelser – såsom organiseret kriminalitet, narkotikahandel, højtprofilerede mord osv.
Og det er hovedsagelig betjentene i afdelingen The Intelligence Unit som vi kommer til at følge i denne nye TV Serie.

Tryk her og få det første kig på Chicago PD.

Banshee #2 : Januar 2014

Film & Serie nyhederHer til Januar kommer den anden sæson af Cinemax`s Tv-Serie Banshee.

Plottet i Banshee er kort fortalt den, at vi følger den tidligere straffefange Lucas Hood (spillet af Antony Starr), som ankommer til den lille soveby Banshee i Pennsylvania. Han har ikke været ret mange minutter i byen før han kommer op og toppes med den kommende politichef, hvilket resultere i politimandens død.
Lucas indtager hans identitet og inden længe så kan han fortsætte sine kriminelle aktiviteter, under politiets dække ..... Han har dog det lille problem, at han stadig jages af hans tidligere partnere, og der går ikke længe før de finder frem til ham i Banshee ......

Tryk her og se den nye trailer til sæson #2 af Banshee.