Terra Nova: September 2011

Terra Nova tager sit udgangspunkt langt ude i fremtiden (år 2148), hvor jorden er håbløst overbefolket og hvor forureningen og krige har nået nye højder.

Forskere har dog opnået et gennembrud i deres forskning og har fundet en måde hvorpå de kan manipulere med tid og rum, hvilket har givet en unik mulighed for at rejse tilbage i tiden, og det besluttes derfor at sende en ekspedition af mennesker 85. millioner år tilbage i tiden for at oprette en koloni, som her skal udforske mulighederne for at starte menneskeheden op på ny......og ikke mindst gøre den rigtigt denne her gang.

Vi følger familien Shannon som får en envejs billet til denne rejse.
Familien består af Faderen Jim Shannon (spillet af Jason O’Mara), som på bedste vis prøver at guide sin familie sikkert igennem denne nye verden. Med sig har han sin kone Elisabeth Shannon (spillet af Shelley Conn), som er læge og som bliver et vigtigt medlem af læge staben i den nye koloni, samt hans 2. børn, Josh på 17. og Maddy på 15.

Stedet de kommer til er en ufattelig flot ny verden, med en utrolig dejlig natur og mange spændende opgaver som skal løses, men det er dog ikke ren idyl det hele , for der er også menneskeædende dinosaurer som der skal tages hensyn til og ikke mindst en gruppe som har brudt med ledelsen af kolonien, da de ikke er enige i hvorledes tingene skal foregå på dette nye sted.

Terra Nova er bla. produceret af Steven Spielberg for FOX Broadcasting Company og skulle som skrevet i overskriften, gerne komme til TV skærmene til September, men indtil da kan man da lige nyde traileren herunder :D
Kommentarer

#1 | Dan d. 11/06/2011 06:33
Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/vonderlippe.dk/public_html/includes/bbcodes/url_bbcode_include.php on line 21
Ser jo jætte god ud Wink

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.