The Hunger Games: Marts 2012

The Hunger Games foregår i en ikke så fjern fremtid, og handler om at verden som vi kender den idag ikke længere eksistere. Amerika er bukket under for tørke, sygdom og krig, og er nu erstattet af landet Panem, som igen er opdelt i tolv distrikter.

En` gang om året, skal alle tolv distrikter finde deres egne to repræsentanter, som så skal deltage i et TV-spil (kaldet The Hunger Games), som så sendes live i TVet ud over hele Panem. Reglerne i spillet er meget enkle. Dræb alle dine modstandere, og den der overlever spillet vinder. Vinder-præmien er fødevarer i et helt år til hele distriktet.

Da den 16-årige Katniss lillesøster udvælges som deltager, vælger Katniss sig frivilligt til at tage hendes plads, og sammen med den mandlige deltager Peeta, skal de to nu kæmpe imod en flok ældre, stærkere og mere kamptrænede modstandere.

The Hunger games bygger på Suzanne Collins populære bogserie (på dansk: Dødsspillet). Hovedrollen som Katniss Everdeen spilles af Jennifer Lawrence, og desuden medvirker også Elizabeth Banks, Josh Hutcherson og Woody Harrelson.
Filmen får dansk præmiere d. 22/3 2012, og indtil der kommer en ordenlig trailer, så kan man da lige tjekke teaseren herunder.

Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.