Warrior: September 2011

I filmen Warrior spiller Nick Nolte en tidligere alkoholiseret Vietnam veteran og bokser som har to sønner. Hans yngste søn vender hjem fra Irak hvor han har været udsendt som soldat, og da sønnen står og mangler penge (som han skal bruge for at hjælpe familien til en af hans tidligere soldater kammerater), indvilliger faren i at træne ham til en kampsportturnering.

Hans anden søn (som ikke har noget med familien at gøre mere) har også tidligere kampet i ringen, men arbejder idag som lærer og har hus, hund og sin egen familie. Men pga. af tiderne med en skrantende økonomi til følg, så bliver han nød til at skaffe penge hvis ikke de skal miste huset, og hans eneste vej er igen at trække hanskerne på og gå op i ringen.

Og som skæbnen vil det, så ender de to brødre med at tilmelde sig til den samme turnering, hvor de kan komme til at kæmpe imod hinanden.....

Filmen får Amerikansk præmiere d. 9/9 2011, og pt. vides det endnu ikke hvornår den kommer herhjemme. Men indtil da kan man da lige nyde den nyeste trailer til filmen herunder.
Foruden Nick Nolte medvirker også Joel Edgerton, Tom Hardy og Jennifer Morrison.Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.