Alcatraz: 2012

J.J. Abrams gav os tv serien LOST og nu løftes sløret for hans næste serie Alcatraz som er programsat til at udkomme i 2012.

Alcatraz er/var et Amerikansk fængsel som lå/ligger i bugten uden for San Francisco. Fængslet blev officielt lukket i 1963, hvorefter alle de insatte blev transproteret til fastlandet og indsat i andre fængsler. Dette er ihvertfald den officielle historie.
I J.J. Abrams`s version af historien blev fængslet rigtig nok lukket i 1963, men de indsatte blev i serien bare ikke transporteret væk fra øen. Alle 302 indsatte forsvandt sporløst d. 21/3 1963 og dette var grunden til lukningen af fængslet.

Vi springer nu frem i historien til 2011 og følger Politi efterforskeren Rebecca Madsen (spillet af Sarah Jones) der bliver sendt ud til et mord gerningsted. Ret hurtigt i efterforskningen af mordet finder man da også frem til en mistænkt, men som man jo nok kan regne ud så er det hele ikke så simpelt enda. For det viser sig at den mistænkte er en vis Jack Sylvane, som er en af de tidligere indsatte, som i sin tid forsvandt fra fængslet, og billeder fra overvågnings kameraer viser at han i alt den tid overhovedet ikke er ældet. Mystisk, Mystisk, Mystisk :D

Nu træder Emerson Hauser (spillet af Sam Neill) så ind i historien. Emerson Hauser arbejder i en af de "ikke eksisterende afdelinger" i det amerikanske efterretningsvæsen, og her har han fulgt denne historie med stor interresse. For han er overbevist om at Jack Sylvane, ikke bliver den sidste af de forsvundne forbrydere, som vi får at se i den kommende tid (og man skal lige have i mente, at de forbrydere der var indsat på Alcatraz var nogen af USA`s værste forbrydere). Og han er derfor forståeligt nok meget OBS på at hjælpe Rebecca Madsen i hendes efterforskning.

Af medvirkende i serien kan nævnes: Sarah Jones, Sam Neill, Jorge Garcia (kendt fra LOST), Parminder Nagra, Robert Forster, Santiago Cabrera, Jonny Coyne, Jason Butler Harner og mange andre....
Serien får som skrevet præmiere i 2012 (den nøjaktige dato ligger endnu ikke fast), så indtil da må man nøjes med at se den første trailer til serien, og den kan self. ses herunder :D.
Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.