Real Steel: Januar 2012

Real Steel er en Sci-fi/actionfilm som foregår i et fremtidigt samfund, hvor robotter har indtaget bokseringen. Hugh Jackman spiller enspænderen Charlie, en uansvarlig og nedslidt eksbokser, som lever af at træner bokse-robotter....uden det helt store held skal der lige tilføjes.

Da hans 11-årige søn Max mister sin mor, bliver Charlie nød til at tage ansvaret for sin søn, og dette fører til at Max tager med Charlie ud på vejene til diverse "backstage" kampe.

Charlie`s kamp-robot bliver i en af disse kampe gjort ukampdygtig, og nu står de uden penge og uden en robot, og så er gode råd dyre.....De finder på en skrotplads en gammel, gammel robot som de sammen shiner lidt op, og derefter prøver de at få nogle kampe op at stå.

Real Steel er som skrevet Produceret af Steven Spielberg og er inspireret af Richard Mathesons novelle 'Steel'. Medvirkende foruden Hugh Jackman er Evangeline Lilly, Kevin Durand, Hope Davis og Anthony Mackie.
Herunder kan man se traileren til filmen, som får Dansk præmiere d. 5 Januar 2012.Kommentarer

#1 | Dan d. 19/12/2011 19:08
Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/vonderlippe.dk/public_html/includes/bbcodes/url_bbcode_include.php on line 21
ser feeee ud !

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.