Hobbitten, En uventet rejse: December 2012

Peter Jackson står endnu engang bag kamaraet, og denne gang er det J.R.R. Tolkien`s historie om Hobitten som han er ved at færdiggøre. Hobitten foregår 60 år før begivenhederne i den fantastiske mini serie Ringenes herre, og vi følger her hobbitten Bilbo Baggins rejse, som helt uventet kommer på en søgen efter at tilbageerobre det fortabte dværgekongerige Erebor, som er blevet overtaget af dragen Smaug.

Uventet og uden den mindste anelse bliver Bilbo kontaktet af Gandalf den Grå. Han vil have ham til at slutte sig sammen med 14 dværge ledet af den legendariske kriger Thorin Egeskjold. Deres rejser leder dem ind i vildnisset; gennem forræderiske lande fyldt med orker, dødsensfarlige wargs og kæmpeedderkopper, formskiftere og troldmænd og Sækkers ultimative møde med Gollum, hvor han finder en magisk guldring der er bundet til Midgårds skæbne.

I hovedrollen som Bilbo finder vi Martin Freeman, mens Ian McKellen vender tilbage som Gandalf. Desuden medvirker også Elijah Wood, Christopher Lee, Andy Serkis, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Hugo Weaving samt Stephen Fry.
Det skal også lige bemærkes at selve filmen Hobitten, bliver delt i to dele.....så vi kan sige at vi har dobbelt så meget at se frem til :D

Bilbos eventyr får dansk præmiere d. 12. december 2012, hvor Hobbitten: En uventet rejse har premiere. Herunder kan du se en trailer til denne film :DKommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.