Battlestar Galactica: Blood & Chrome: Nov/Dec 2012

Er man til Battlestar Galactica, så er her godt nyt :)

Sci-Fi channel udgiver i sammenarbejde med Machinima.com,10 små web episoder af en ny Battlestar Galactica serie. Denne nye serie hedder Battlestar Galactica: Blood & Chrome, og er en prequel til den originale serie (dvs. den foregår før den originale serie).

Men ikke nok med dette, så vil den i løbet af få måneder blive fulgt af en egentlig 2 timers film på Sci-Fi channelen, og efter kun endnu et par måneder vil den udkomme på DVD.
Dette er jo en uhørt kort udgivelses tid, men imo et fedt tiltag :D

Lidt omkring historien til Battlestar Galactica: Blood & Chrome. Web serien er som før skrevet en prequel (sat til at foregå i den første krig imod Cylonerne) og vi følger her den unge nyuddannede kamppilot William Adama, som lige er ankommet til kamp rumskibet - Galactica for første gang.
Hans første opgave bliver til hans store fortrydelse ikke at flyve et kampfly, men derimod at eskortere en ung kvinde ind bag fjendens linjer, hvor hun har en vigtig opgave at udføre....

William Adama spilles af Luke Pasqualino, og foruden ham medvirker også Ben Cotton, Lili Bordán, samt en del andre....
Web serien kan ses på YouTube.com (på linket nederst i denne nyhed), og selve filmen kommer som skrevet på Sci-Fi Channelen til Januar 2013 og efter et par måneder på DVD.
Men inden man ser selve web serien, så tjek lige traileren ud herunder :DLink: battlestar galactica blood & chrome - Web serien.
Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.